Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Little Sister Mermaid - havfruedukke som endrer farge i vann - 46 cm

Baby Born dukker, dukketilbehør, dukkeklær, dukkemøbler og dukkevogn

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 497,-
På lager
SKU
06205-20
   

BABY Born har en havfruesøster! Denne morsomme fantasy-dukken er ideell for å lage litt magi, og den er perfekt for små havfrue-fans. Sett BABY Born lillesøster havfruedukken i litt vann og se magien skje. Hennes vakre turkise og lilla hale beveger seg som en havfrue og skifter farge i varmt vann! Denne magiske havfruen kommer med en vakker tiara og kam. Perfekt til styling av det vakre, lange håret!

Inneholder:

  • BABY Born Little Sister Mermaid havfruedukke
  • Kam
  • Tiara

Detaljer:

  • Mål: H46 cm
  • Skifter farge og beveger seg i vann
  • Batteribehov: 3 x AAA batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Følg bruksanvisningens beskrivelser for bading og tørking av dukken. Det er viktig at alt vann, inkludert på innsiden av dukken, får tid til å tørke helt opp.

Produktdetaljer
Modell829370
EAN4001167829370
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.