Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Starter Set - nyfødtpakke med smekke, bleie, pudder, flaske, smokk og rangle - 8 deler

Baby Born dukker, dukketilbehør, dukkeklær, dukkemøbler og dukkevogn

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Vår lavpris: 184,-
På lager
SKU
03227-49
   

Med en nyankommen dukkebaby er det nødvendig med utstyr - og nyfødtpakken BABY Born Starter Set inneholder det meste du trenger når babydukken kommer. I denne utstyrspakken får man blant annet matflaske og en smokk med smokke-kjede. På den måten kan smokken festes slik at den alltid er tilgjengelig for den lille. Har man en BABY Born Magic dukke (kjøpes separat), vil smokken gjøre at dukken lukker øynene. Det følger også med utstyr til bleieskift, med både bleie, pulverboks og kremkrukke. Smekken kan fungere både som et ekstra skjerf og som beskyttelse for klærne. Sist, men ikke minst, kommer pakken også med en liten rangle som kan underholde dukken i timevis.

Inneholder:

  • Flaske
  • Smokk og smokke-kjede
  • Smekke
  • Rangle
  • Bleie
  • Pudderboks og kremkrukke

Detaljer:

  • Antall deler: 8
  • Passer til dukker 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med. Smokkfunksjon fungerer kun på BABY Born Magic dukker.

Produktdetaljer
Modell832851
EAN4001167832851
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.