Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Biteleker og rangler

Produkter 1-50 av 92

Page
per side
Sett synkende rekkefølge
 1. Oball badeleker x 3 81538-6-WW-A19
  Oball badeleker x 3
  kr 98,-
 2. Oball Shakers rangle 81107
  Oball Shakers rangle
  kr 117,-
 3. Hape rullerangle i tre 5977
  Hape rullerangle
  kr 94,-
 4. Rangle i tre fra Hape
  Hape rangle med lyd
  kr 94,-
 5. Fisher Price giraff rangle til baby
  Fisher Price rangle - giraff
  kr 118,- Kampanjepris kr 60,-
 6. Fisher Price stable og rangle i ett
  Fisher Price rangle
  kr 45,-
 7. BRIO bjellerangle
  BRIO bjellerangle
  kr 98,-

Produkter 1-50 av 92

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Rangler og biteleker er ofte barnets første leke, og er gjerne populære gaver til nyfødte. Rangler i tre, rangler i plast, fargerike rangler, rangler med ulike lyder, rangler for nyfødt og rangler til eldre babyer, bidrar i utviklingen av barnets motorikk, og øye- hånd koordinasjon. En morsom eller klassisk rangle er en sikker og populær gave hos de fleste babyer.

Med nye tenner på gang er biteringer nesten en nødvendighet. Den lindrer barnets såre gommer, og med ulike former og strukturer er de ekstra gode å bite på. Biteringer med vannkamre, med harde deler eller myke deler, med kuler, rangler og mønstre gjør dem ekstra spennende for små barn. Og med et godt håndtak er de enkle å holde eller ta med seg på tur.

Hos oss får du biteleker i ulike materialer, biteleker og rangler i ett, og biteleker fra leverandører som er kvalitetssikret og laget i materialer godkjent for bruk av baby og småbarn.

Copyright © 2019 Lekekassen. All rights reserved.