Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bamse stableklosser - årstider - 7 klosser

-30%

Bamse - Verdens sterkeste bjørn.

Denne populære brunbjørnen med blå topplue og selebukse. Han blir verdens sterkeste bjørn når han spiser farmors dunderhonning. Han begir seg ut på spennende eventyr sammen med vennene Lille Hopp og Skallmann. Lille Hopp er en kanin og bamses bestevenn, og skilpadden Skallmann er en smart oppfinner. Gjennom tegneserien, TV-serien og filmen om Bamse lærer barn om rettferdighet, solidaritet, snillhet og medmenneskelighet. 

Kampanjepris 158,90 Vår lavpris: 227,-
30%
Du sparer: 68,10
Utsolgt
SKU
07195-156

Stable klossene! Er det gjort riktig, viser de fire sidene bilder av alle favorittene dine fra Bamse i de fire årstidene. Ved å stable eller legge de syv klossene av kartong i hverandre, lærer barnet hvordan de ulike størrelsene forholder seg til hverandre. Stor, liten og middels. Oppå hver kloss er det bilder av Bamse-figurene. Når klossene er stablet, er tårnet 64 cm høyt, og under pauser i leken, kan klossene oppbevares i hverandre. Anbefalt fra 18 måneder.

Inneholder:

  • 7 stableklosser 

Detaljer:

  • Materiale: kartong 
  • Mål eske: L13 x B13 x H22 cm 
  • Alder: fra 8 mnd.
Produktdetaljer
Modell640028
EAN7315626400282
MerkeBamse
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.