Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Care Clinic 2-i-1 ambulanse og klinikk - med sirene og lys

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 694,-
Utsolgt
SKU
09182-160

Se opp! Barbie til unnsetning! Denne Barbie sykebilen kan forvandles til et lite sykehus utstyrt med medisinsk tilbehør.

Barbie-ambulansen byr på mye morsom lek, og endres raskt fra det ene til det andre. Slå på sirene og lyset, og bli med Barbie og ta av dere pasientene når dere ankommer ulykkesstedet. Løft opp spaken på baksiden av kjøretøyet for å endre ambulansen til et sykehus som er hele 60 cm langt. Begge sider kan åpnes slik at man finner tre områder å leke på, et mottak, et venterom med en liten gavebutikk skjult bak TV-en, og et undersøkelsesrom med røntgenmaskin og seng med hjul. Med lekesettet følger det med over 20 tilbehør som gjør leken ekstra spennende.  

Inneholder:

  • 2-i-1 Ambulanse og sykehus 
  • Pasientseng 
  • Gips og et par krykker
  • Stetoskop, doktorveske
  • Varer til gavebutikken 
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: 19 x 46 x 27 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
ModellFRM19
EAN887961628739
MerkeBarbie

Start sirenen

Ambulanse med lys og lyd aktiveres med et knappetrykk.

Pasienten først

Inspirerende historiefortelling med sykestue og venterom.

Profesjonell hjelp

Med 20+ legeinspirert tilbehør og utstyr inkludert.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.