Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Extra bil - sporty glitrende sølv cabriolet med vingedører - med kjæledyr og tilbehør

-40%

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Kampanjepris 346,-
Vår lavpris: 574,-
40%
Du sparer: 228,-
Utsolgt
SKU
06227-46

Denne Barbie Extra Cabriolet bilen har virkelig det lille ekstra med et glitrende sølv eksteriør, knallrosa interiør, og stilige detaljer som vingedører, regnbuefelger og dyrebasseng i baksetet.

Det er ingen tvil om at Barbie Extra dukkene har stil, og denne sølvfargede cabriolet-bilen vil trekke til seg mye oppmerksomhet. Med et glitrende sølv utseende og et lukseriøst signaturrosa interør kan man ikke unngå å ta en ekstra titt. I tillegg har 2-seteren lekre detaljer, inkludert regnbuefelger, vingeinspirerte dører og pelstrukne nakkestøtter. Det glitrende kjøretøyet er et bevis på at Barbie Extra dukkene lever etter "mer er mer" konseptet, og sparer ikke på noe.

Når Barbie er på farten har hun alltid med et ekstra antrekk for et prangende antrekksskifte, og denne bilen har plass til å oppbevare både et par trendy sko og en lekker topp. Begge deler er inkludert i lekesettet, og kan henges på pop-up stativet i bagasjerommet i front på bilen. En Barbie Ekstra bil må har litt ekstra detaljer, og da er det ikke overraskende at denne bilen har et basseng til dyr i baksetet. Plasser det søte kjæledyret i dyrebassenget og la det kose seg i svanefiguren som medfølger.

Med så mange stilige, spennende og EKSTRA detaljer vil kjøreturen tas til nye høyder. Plasser Barbie dukken din (kjøpes separat) i det lekre kjøretøyet og legg ut på eventyr!

Inneholder:

  • Cabriolet bil
  • Kjæledyr
  • Solbriller til kjæledyr
  • Svaneleke
  • Regnbuetopp
  • Sko
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukker følger ikke med.

Produktdetaljer
ModellHDJ47
EAN194735024469
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.