Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie groom'n Care lekesett - med dukke og 2 hester - over 20 tilbehørsdeler

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 716,-
På lager
SKU
08218-09
   

Hjelp Barbie dukken med å stelle hennes to hester. Barbie og hennes to heste-bestevenner tilbringer mye tid sammen, hvor hun steller med dem, mater dem og leker med dem. Lekesettet Barbie Groom'n care inspirerer til pleie, styling og vennskaps moro med dukken og hennes to hester.

Pensle begge hestenes manker med svampen og bruk deretter iskaldt vann for å avsløre fargerike striper, og bruk varmt vann for å endre fargeforvandlingen tilbake og gjenta igjen og igjen. Pynt opp hestenes manker ved å bruke sommerfuglklipsen, legg det over håret og trykk ned for å få fargerike sommerfugler i håret deres. Gjør det samme på dukkens hår slik at de kan matche hverandre, eller sett i de fargerike hårforlengelsene. Når hestene er ferdig stylet og pleiet trenger Barbie hjelp til å mate hestene. Fest boksen med gulrot i på gjerde og hesten vil spise. Hesten hodet kan også bevege seg opp og ned for mer realistisk lek.

Barbie dukken har på seg en søt regnbuefarget snekkershorts og rosa støvler slik at hun alltids er klar for en ridetur med hestene. Når hestene er ferdig med å spise kan dukkens knær bøyes og hun kan sitte på hesten og de er klare for en ridetur. Med lekesettet følger det med et gjerde slik at hesten kan stå innenfor gjerdet når de blir stelt med eller skal spise.

  • Barbie groom'n Care lekesett
  • 1 barbie dukke
  • 2 hester
  • Gjerde
  • Fôr
  • Hårstylingtilbehør
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål dukke: ca 30 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGXV77
EAN887961963298
MerkeBarbie
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.