Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Groom 'n Care lekesett - med dukke og 2 hester - over 25 deler

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 643,-
Utsolgt
SKU
08218-09

Med dette Groom 'n Care dukkesettet kan du hjelpe Barbiedukken med å stelle hennes to hester. Barbie og hennes to heste-bestevenner tilbringer mye tid sammen, hvor hun steller med dem, mater dem og leker med dem. Lekesettet fra Barbie inspirerer til pleie, styling og vennskapsmoro med dukken og hennes to hester.

Pensle begge hestenes manker med svampen og bruk deretter iskaldt vann for å avsløre fargerike striper, og bruk varmt vann for å endre fargeforvandlingen tilbake og gjenta igjen og igjen. Pynt opp hestenes manker ved å bruke sommerfuglklipsen, legg det over håret og trykk ned for å få fargerike sommerfugler i håret deres. Gjør det samme på dukkens hår slik at de kan matche hverandre, eller sett i de fargerike hårforlengelsene. Når hestene er ferdig stylet og pleiet trenger Barbie hjelp til å mate hestene. Fest boksen med gulrot i på gjerde og hesten vil spise. Hesten hodet kan også bevege seg opp og ned for mer realistisk lek.

Barbie dukken har på seg en søt regnbuefarget snekkershorts og rosa støvler slik at hun alltids er klar for en ridetur med hestene. Når hestene er ferdig med å spise kan dukkens knær bøyes og hun kan sitte på hesten og de er klare for en ridetur. Med lekesettet følger det med et gjerde slik at hesten kan stå innenfor gjerdet når de blir stelt med eller skal spise.

Inneholder:

  • Dukke
  • 2 hester
  • Gjerde
  • Fôr
  • Hårstylingtilbehør
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål dukke: ca 30 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGXV77
EAN887961963298
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.