Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Malibu Townhouse dukkehus - 3 etasjer med møbler og tilbehør - 90 cm

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 1 173,-
Utsolgt
SKU
22309

Med sine tre etasjer og 4 møblerte rom kommer Barbiehuset Townhouse med uendelig med lekemuligheter.

Fold ut dukkehuset og lek i 4 separate rom og lounge-området på taket. Dette dukkehuset i plast er komplett med realistiske detaljer og smarte løsninger. Flotte møbler og moderne tilbehør inspirerer til kreativ og fantasifull lek. Huset kan enkelt brettes sammen, med tilbehøret, slik at det er enkelt å rydde bort og tar liten plass når det skal oppbevares. 

I første etasje finner du kjøkken og stue, og i andre etasje finner du badet og soverommet med klesskap til Barbies antrekk. På toppen finner du en super tak-terrasse som Barbie og vennene hennes kan slappe av på (dukker kjøpes separat). Beveg deg mellom etasjene ved hjelp av heisen. 

  • 4 separate rom + takterrasse
  • Fold ut taket for takterrasse
  • Manuell heis
  • Møblert
  • Sammenleggbart

Et utrolig flott Barbie Lekehus - perfekt for barnerommet!

Inneholder:

  • Barbie Malibu Townhouse dukkehus
  • Møbler

Detaljer:

  • Mål: ca. 20 x 60 x 90 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukker medfølger ikke. Kjøpes separat.

 

Produktdetaljer
ModellDLY32
EAN887961272079
MerkeBarbie
dly32 townhouse med stort kjøkken dly32 townhouse med stort kjøkken

Kjøkken

Dekk bordet med en nydelig frokost for en bra start på dagen.

dly32 dukkehus med takterrasse dly32 dukkehus med takterrasse

Takterrasse

Nyt solen med et glass med godt selskap og kald drikke på takterassen.

dly32 barbiehus med stort bad dly32 barbiehus med stort bad

Bad

Ta et deilig bad etter en lang dag, eller gjør deg klar for dagen på det lukseriøse badet.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.