Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Ultimate Closet - klesskap og Barbie dukke med 15 tilbehør

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 347,-
Utsolgt
SKU
06195-217

Barbie trenger et sted til alle klærne sine og dette Ultimate Closet klesskapet er perfekt for oppbevaring. Det rosa skapet har en hank på toppen slik at det er enkelt å bære med seg til nye lokasjoner. Det har doble dører med glass og det er plass til din Barbie inni skapet når du forflytter deg.

Skapet består av hyller og oppheng. Hvis du mangler noe å fylle skapet med kan du puste lettet ut, dette lekesettet kommer nemlig med innhold. Kjoler, kleshengere, sko, smykker, vesker og mye mer er inkludert. Det følger også med en Barbie dukke med langt lyst hår og hun har på seg søt blå jumpsuit med blomster på.  

Inneholder:

  • Barbie Ultimate klesskap
  • 1 Barbiedukke
  • 2 kjoler
  • 3 par sko 
  • 2 smykker
  • 6 kleshengere
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål skap: 32 x 9 x 34 cm (LxBxH)
  • Mål dukke: 29 cm (H) 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGBK12
EAN887961716450
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.