Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Ultimate Color Reveal Peel Fairy - dukke med fe-mote og 1 kjæledyr - 25 overraskelser

-30%

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Kampanjepris 403,20
Vår lavpris: 576,-
30%
Du sparer: 172,80
Få igjen på lager
SKU
02216-236
   

Denne Barbie Color Reveal Peel Fairy-dukken gir deg den ultimate utpakningsopplevelsen med hele 25 overraskelser, inkludert 4 overraskelser med repeterende fargeforandring-egenskaper, 1 kjæledyr, 2 fantasi-antrekk, glitter og slim i en hjerteformet boks og mer. Spill ut fantasi-transformasjonene igjen og igjen. Pakken er en del av moroa. Ta ut de 16 mysterieposene gjennom skrapefronten i panelet. En av overraskelsesposene inneholder en Color Reveal-dukke. Barn kan skrape for å avsløre dukken, åpne posene for å oppdage klær og tilbehør til to fullstendige antrekk. Fortsett for å skrape ut en kjæledyr-venn også.

Dypp svampen i iskaldt vann for å avsløre farge-endrene egenskaper som dukkens ansikt, drakt og hår. Kjæledyrets ansikt endrer seg også for ekstra moro. Ved å bytte på å bruke varmt og kaldt vann kan barn repetere dette fantastiske øyeblikket igjen og igjen. Med dette settet har barna mange historier de kan fortelle. Hva vil du avsløre?

Inneholder:

  • Barbie Color Reveal fe-dukke
  • Kjæledyr
  • Antrekk
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGXV94
EAN0887961963564
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.