Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Ultimate Color Reveal dukke med 1 kjæledyr - 25 overraskelser - Fe-tema

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 576,-
På lager
SKU
02216-236
   

Denne Barbie Color Reveal dukken gir deg den ultimate utpakningsopplevelsen med hele 25 overraskelser, inkludert 4 overraskelser med repeterende fargeforandring-egenskaper, 1 kjæledyr, 2 fantasi-antrekk, glitter og slim i en hjerteformet boks og mer. Spill ut fantasi-transformasjonene igjen og igjen.

Pakken er en del av moroa. Ta ut de 16 mysterieposene gjennom skrapefronten i panelet. En av overraskelsesposene inneholder en Color Reveal-dukke. Barn kan skrape for å avsløre dukken, åpne posene for å oppdage klær og tilbehør til to fullstendige antrekk. Fortsett for å skrape ut en kjæledyr-venn også.

Dypp svampen i iskaldt vann for å avsløre farge-endrene egenskaper som dukkens ansikt, drakt og hår. Kjæledyrets ansikt endrer seg også for ekstra moro. Ved å bytte på å bruke varmt og kaldt vann kan barn repetere dette fantastiske øyeblikket igjen og igjen. Med dette settet har barna mange historier de kan fortelle. Hva vil du avsløre?

Innhold:

  • Barbie Color Reveal fe-dukke
  • Kjæledyr
  • Antrekk
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGXV94
EAN0887961963564
MerkeBarbie
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.