Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Big Power-Worker Maxi Dumper Lastebil - 45 cm

BIG BOBBY Cars

Bilene fra BIG BOBBY Cars er ofte barnets første møte med en lekebil som barnet kan kjøre og håndtere selv. Med den beste kvalitet, optimal kjørekomfort, og høy sikkerhetsstandard - alt som er viktig for små bilister. BIG BOBBY ride-ons er utviklet i henhold til og følger strenge kvalitetsstandarder, og er perfekt tilpasset små barns behov. Kjøretøyene og lekene med hjul fra BIG BOBBY Cars er populære fremkomstmidler for de minste barn, robuste hjul og store ratt gjør det enkle å håndtere og kjøreturen blir så mye morsommere. 

Vår lavpris: 432,-
Få igjen på lager
SKU
10206-52
   

Stor og solid dumper lastebil fra Big, som passer perfekt til sandkassen. Med stor kapasitet på lasteplanet kan denne lastebilen effektivt få ryddet unna det som skulle være av rot på anleggsområdet ditt! Med låsemekanisme kan du forhindre at lasteplanet tipper bakover mens bilen er i farten, og dermed unngår du å miste lasten. Kan brukes både ute og inne.

Innhold:

  • 1 Big Lastebil

Detaljer:

  • Mål: 44,5 x 32 x 28 cm
  • Ladekapasitet: 25 kg
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell800055810
EAN4004943558105
MerkeBIG BOBBY
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.