Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brannmann Sam Jupiter brannbil med lys og lyd - med Sam-figur og hund inkludert - 31 cm høy

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
12226-8
   

Brannbilen Jupiter er den største av brannbilene som brukes av Brannmann Sam og resten av brannmannskapet i Pontypandy. La barna forestille seg de spennende redningseventyrene fra serien i sin egen stue med denne skalerte varianten med lys og lyd i form av sirene og motorstøy.

Bilen har støtteben og stige slik at Sam og den trofaste dalmatiner-hunden Radar enklere kan redde folk og dyr samt slukke branner. Radar liker å bli med på oppdrag og foretrekker å sitte i åpningskuppelen på Jupiters tak. Brannbilen kommer med flere rom hvor det viktige brannutstyret kan oppbevares. 

Inneholder:

  • Jupiter brannbil
  • Brannmann Sam figur
  • Radar hundefigur
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 38 x 20 x 16 cm
  • Mål brannbil: ca. 31 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell109252516038
EAN4006592080976
MerkeBrannmann Sam
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.