Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO My Home Town Bondegårdssett 30399 - bonde og sau med tilbehør

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 148,-
På lager
SKU
19066
   

Gi sauen mat fra bøtta, og sett opp gjerdet så den ikke stikker av gårde. Det er mye å gjøre på gården, og du kan hjelpe bonden med alle oppgavene. Dette BRIO My Home Town og alle treleker fra BRIO er laget av FSC-sertifisert tremateriale.

Inneholder:

  • 1 figur
  • 1 sau
  • 1 gjerde
  • 1 bøtte 

Detaljer:

  • Mål: 20 x 14 x 4 cm (BxHxD)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 18 mnd.

Hva vil du bli når du blir stor? My Home Town fra BRIO består av lekefigurer som lar deg prøve ut forskjellige karrierer. Gårdsleken lar deg leke at du tar vare på en bondegegård og pleier både gård- og skogsdyr. Det eneste du trenger e lekefigurene i My Home Town og din fantasi.

Produktdetaljer
Modell30399
EAN7312350303995
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.