Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO My Home Town Bondegårdssett 30399 - bonde og sau med tilbehør

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 148,-
Få igjen på lager
SKU
19066
   

Gi sauen mat fra bøtta, og sett opp gjerdet så den ikke stikker av gårde. Det er mye å gjøre på gården, og du kan hjelpe bonden med alle oppgavene. Dette BRIO My Home Town og alle treleker fra BRIO er laget av FSC-sertifisert tremateriale.

Inneholder:

  • 1 figur
  • 1 sau
  • 1 gjerde
  • 1 bøtte 

Detaljer:

  • Mål: 20 x 14 x 4 cm (BxHxD)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 18 mnd.

Hva vil du bli når du blir stor? My Home Town fra BRIO består av lekefigurer som lar deg prøve ut forskjellige karrierer. Gårdsleken lar deg leke at du tar vare på en bondegegård og pleier både gård- og skogsdyr. Det eneste du trenger e lekefigurene i My Home Town og din fantasi.

Produktdetaljer
Modell30399
EAN7312350303995
MerkeBRIO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.