Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Gaffeltruck 33573

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 128,-
Få igjen på lager
SKU
7116
   

Gods kommer og går med tog og lastebil fra alle kanter. Bruk denne gaffeltrucken til å hjelpe arbeideren. Løfter lasten opp og ned, av og på tog og lastebil ved hjelp av spaken.

Figurene passer perfekt i førersetet.

Inneholder:

  • Gaffeltruck
  • Figur
  • Last

Detaljer:

  • Antall deler: 4
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33573
EAN7312350335736
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.