Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Batteridrevet godslokomotiv 33130

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 142,-
På lager
SKU
04205-03
   

La oss få lasten av gårde med Brio Cargo Batteridrevet lokomotiv. Dette batteridrevne leketoget er designet med småbarn i tankene, og har en enkel knappefunksjon. Start og stopp motoren ved å trykke en gang på pilen (knappen) Det batteridrevne toget er blått med hvit grafikk og enkle batteridrevne funksjoner. Bare trykk på pilen foran på motoren for å starte og trykk igjen for å stoppe den.

Koble godslokomotivet til ethvert BRIO World-kjøretøy og vogn via standard BRIO-magnetkobling på baksiden.

Virkelighetsbasert jernbanelek hjelper barn å forstå og lære om miljøet på en morsom måte, samtidig som de også utvikler finmotoriske ferdigheter.

Detaljer:

  • Batteribehov: 1 x AA batteri (inkludert)
  • Alder: fra 3 år

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33130
EAN7312350331301
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.