Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Lek og lær- record and play papegøye 30262 - fra 12 mnd.

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 238,-
På lager
SKU
05195-221
   

BRIO Lek og lær- record and play papegøye 30262 kan etterligne det du sier. Dette byggbare leketøyet lar barn leke og lære samtidig. Stable papegøyens fem deler av tre i riktig rekkefølge og vips - den begynner å snakke. Trykk på knappen for å spille inn din egen stemme for så å høre den spilt av med papegøyens stemme når den er bygget i riktig rekkefølge. Med denne papegøyen blir det enda morsommere å lære nye ting!

  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell30262
EAN7312350302622
MerkeBRIO
Alder1, 2, 3, 4
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.