Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Lek og lær - record and play papegøye 30262

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 258,-
På lager
SKU
05195-221
   

Møt papegøyen som kan ta opp og spille av det du sier med papegøyens egen stemme. Denne stableleken fra BRIO hjelper de minste med å leke og lære på samme tid – stable papegøyens fem tre- og plastdeler sammen på dens pinne i korrekt rekkefølge og se den begynne å snakke. Trykk på knappen for å ta opp egen stemme og lyder, og hør deretter ved å spille av med papegøyens egen stemme når stablingen er ferdig. Med denne papegøyen er det alltid morsomt å lære.

Inneholder:

  • 1 BRIO papegøye med opptaker-funksjon

Detaljer:

  • Mål: 10,1 x 24,4 cm (BxH)
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Materiale: plast, tre
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell30262
EAN7312350302622
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.