Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Smart Tech Sound tunnel med fossefall 33978

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 448,-
På lager
SKU
04218-12
   

Ta på deg regnjakken og gjør deg klar for å kjøre gjennom BRIO Smart Tech Sound fossetunnelen. Det er to ruter som kan brukes for å krysse denne enorme fossen, enten ta den gamle broen over toppen eller kjøre inn i den mørke hulen og gjennom det kalde fossefallet. BRIO Smart Tech Sound fossetunnelen kan brukes sammen med Record & Play tog (ikke inkl.) til å instruere bevegelse, fargerike lys og lyder. Kombiner med et BRIO Record & Play tog. 

Innholder:

  • 1 Brio Smart Tech fossetunnel
  • 1 tunnel 
  • 2 togbane deler 

Detaljer:

  • Mål: 66.70 x 26.50 x 13.10 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Tog og togbane selges separat.

Alt henger sammen i BRIO World I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33978
EAN7312350339789
MerkeBRIO
Brio Smart action fossefall-tunnel og bro sett Brio Smart action fossefall-tunnel og bro sett

Brio World tunnelsett med 2 togbanebakker Brio World tunnelsett med 2 togbanebakker

Smart Tech Action tilbehør til Brio togbane Smart Tech Action tilbehør til Brio togbane

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.