Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO Smart Tech Sound tunnel med fossefall 33978

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 428,-
På lager
SKU
04218-12
   

Ta på deg regnjakken og gjør deg klar for å kjøre gjennom BRIO Smart Tech Sound fossetunnelen. Det er to ruter som kan brukes for å krysse denne enorme fossen, enten ta den gamle broen over toppen eller kjøre inn i den mørke hulen og gjennom det kalde fossefallet. BRIO Smart Tech Sound fossetunnelen kan brukes sammen med Record & Play tog (ikke inkl.) til å instruere bevegelse, fargerike lys og lyder. Kombiner med et BRIO Record & Play tog. 

Innholder:

  • 1 Brio Smart Tech fossetunnel
  • 1 tunnel 
  • 2 togbane deler 

Detaljer:

  • Mål: 66.70 x 26.50 x 13.10 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Tog og togbane selges separat.

Alt henger sammen i BRIO World I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33978
EAN7312350339789
MerkeBRIO
Brio Smart action fossefall-tunnel og bro sett Brio Smart action fossefall-tunnel og bro sett

Brio World tunnelsett med 2 togbanebakker Brio World tunnelsett med 2 togbanebakker

Smart Tech Action tilbehør til Brio togbane Smart Tech Action tilbehør til Brio togbane

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.