Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO sorteringsboks og puttekasse i tre 30250 - fra 12 mnd.

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 264,-
På lager
SKU
05195-217
   

La barna utforske ulike former, farger og antall med BRIO Sorteringsboks. Denne klassiske sorteringsboksen i tre lærer barna og sortere på et tidlig stadium. Leken øver opp hånd-øye-koordinasjon, konsentrasjonsevne og minne. De ulike klossene kommer i ulike former med lyse farger i en klar finish.

Innheolder:

  • 1 BRIO sorteringsboks
  • 6 klosser i ulike former og farger

Detaljer:

  • Mål: 13 x 11 cm (BxH)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell30250
EAN7312350302509
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.