Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO World Countryside Hill 33909 - togsett med togbane, lokomotiv, bro og tilbehør - 36 deler

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 594,-
Utsolgt
SKU
10224-1

BRIO World Countryside Hill 33909 togsettet består av hele 36 deler og kommer med spordeler, en bro, et lokomotiv med 2 togvogner og mye mer!

Bygg en spennende togbane med dette BRIO WOrld Countryside Hill togsettet, og kjør gjennom det flotte landskapet for å komme fram til destinasjonen. Lekesettet kommer med masse spennende tilbehør som trær, skilt, figur, dyr, gjerdedeler, et tog med 2 vogner og mye mer. Totalt 36 deler! Togbanen er både perfekt til å leke med alene, eller man kan kombinere med andre BRIO togsett (selges separat) for enda mer underholdning.

Ta passasjerene med på en tur opp i fjellene og over broen, kjør forbi dyrene i innhegningen og se på de flotte trærne langs banen. BRIO togsett oppmuntrer barna til kreativ historiefortelling og er med på å utvikle finmotorikken.

Inneholder:

  • Togbane med spordeler
  • Lokomotiv
  • 2 togvogner
  • 2 dyrefigurer
  • 4 gjerder
  • Bro
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: ca. 50,5 x 78 cm
  • Antall deler: 36
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33909
EAN7312350339093
MerkeBRIO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.