Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO World Lift and Load Warehouse Set 33887 - togsett med togbane, lokomotiv og heis - 32 deler

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 698,-
Utsolgt
SKU
06182-29

BRIO World løft og last togsettet lar deg ta togbaneleken til nye høyder med en 37 cm høy heis med fire etasjer, 24 skinnedeler, dobbel bro og lastesjakt.

Det å bygge i høyden er alltid gøy, og dette togsettet fra BRIO World lar deg bygge en spennende togbane med både bro, heis, svinger og endestasjoner. Bygg broene, som også kan stables opp på hverandre, legg til svinger, skråspor og koble til heisen. Heisen har fire nivåer, og lar deg laste av på toppen og se lasten suse ned sjakten som er bygget på utsiden av tårnet. Dette togbanesettet i 32 deler gir deg mange ulike muligheter, du bestemmer hva du skal bygge og hvor høyt!

Sett sammen den togbanen du selv ønsker ved å koble sammen de ulike delene. Kjør godstoget inn i heisen, drei på hjulet for å ta heisen opp til toppen og rull nedover bakkene. Dette lekesettet gir deg flere leke- og flere byggingsmuligheter for kreativ lek. Togsettet kan like enkelt brukes alene som sammen med andre BRIO World sett.

Inneholder:

  • Heis med plattform og sjakt
  • Broer
  • 24 skinne- og støttedeler
  • Godstog med vogn og last
  • Truck
  • Figur
  • Veisperring

Detaljer:

  • Mål: 72 x 37 x 64 cm
  • Antall deler: 32
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33887
EAN7312350338874
MerkeBRIO
33887 brio togsett med høy heis og lastesjakt 33887 brio togsett med høy heis og lastesjakt

Sjakt

Slipp lasten ned sjakten, og se den skli trygt ned til bakkenivå.

33887 brio togbane med 370 mm høy heis 33887 brio togbane med 370 mm høy heis

370 mm høyt

Heisen er hele 370 mm høy, og bidrar derfor med moro på høyt nivå.

33887 brio togbane med 2 broer som kan bygges i høyden 33887 brio togbane med 2 broer som kan bygges i høyden

Bro

Velg om du vil sette broene hver for seg eller opp på hverandre for å lage en høy bro.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.