Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO World Container kran 33996 - tilbehør til togbane - roterbar kran med magnetisk krok

BRIO togbaner, Builder byggesett, treleker og dukkevogner

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 348,-
På lager
SKU
08227-1
   

Trenger du det lille ekstra til din BRIO togbane, er denne BRIO World 33996 Containerkranen perfekt for deg. Denne kranen kan du koble på din togbane for enkel håndtering av alle de tunge fraktcontainerne på BRIO World-kaia. Sett deg i førersetet på dette store, grønne tilbehøret til togbanen og sett i gang. Grip én av containerne med den magnetiske kroken, roter og skyv deretter den store kranen på plass over skinnene. «Litt til venstre, litt til høyre. Perfekt!».

Senk trelasten på plass med vinsjen og lås den fast med det røde lokket før den faller perfekt ned på den ventende vognen under. Ta ansvar for BRIO World-kaia med 33996 Containerkran tilleggspakken. Lekesettet er laget av høykvalitets plast og FSC-sertifisert europeisk bøketre. Et flott tillegg til alle BRIO World-togbaner, som vokser og utvikler seg sammen med barnet. Spennende bygg og togbane som hjelper barna med å forstå og lære om omgivelsene på en morsom måte, samtidig som de utvikler finmotorikken.

Inneholder:

  • BRIO World containerkran
  • 1 figur
  • 2 containere
  • 1 godsvogn
  • 1 redningsbøye

Detaljer:

  • Materiale: plast
  • Kompatibel med BRIO togsett
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33996
EAN7312350339963
MerkeBRIO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.