Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Cat Multiterreng lastekjøretøy - 02136

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
3212
   

Tøft kjøretøy fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene har unike og virkelighetstro design og utstyrt med flotte detaljer. 

Denne beltetraktoren til multiterreng er et kraftig, fleksibelt og mobilt kjøretøy som er perfekt for små områder. Traktoren har et gummibelte og en bevegelig arm som kan låses i mange stillinger.

  • Førerhus i gitter
  • Beltemaskin
  • Kompatibelt med bruderfigur (ikke inkl.)
  • Mål: 38 cm.
  • Skala: 1: 16.
  • Fra 3 år+
Produktdetaljer
Modell02136
EAN4001702021368
MerkeBruder
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.