Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder MAN TGS lastebil med lasteplan og tippefunksjon - 03766

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 597,-
På lager
SKU
02233-26
   

MAN TGS er den perfekte allrounderen for byggeplasser, langtransport og lokal distribusjon. Robust bygget, utstyrt med kraftige motorer og med en over gjennomsnittet nyttelast, er denne lastebilen prototypen for den mye beskrevne "allrounderen", som har mange innovasjoner om bord. For tung bruk er tippbilen MAN utstyrt med 4 aksler og robuste slitebanedekk. Det 2-fargede førerhuset har dører som kan åpnes og inni er det en moderne arbeidsplass. Lastebilens store karosseri har en bakluke som åpnes automatisk når lasten tippes. Denne muligheten brukes ofte i virkeligheten på byggeplasser, og små byggere kan gjenskape mulighetene på barnerommet.

Inneholder:

  • Bruder MAN TGS lastebil med lasteplan

Detaljer:

  • Mål: 55 x 18 x 24 cm
  • Skala: 1:16
  • Alder: Fra 3 år
Produktdetaljer
Modell03766
EAN4001702037666
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.