Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Roadster med sjåfør - 03481

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 284,-
På lager
SKU
06216-35
   

Ingen andre kjøretøy gir den samme følelsen av sportslig karakter og frihet som en roadster. Synonymt med bevegelighet og perfekt utførelse, denne bilen gir en flott utsikt over miljøet når taket er nede. Bruder sin Roadster-modell ivaretar alle disse egenskapene. Med sitt treffende design og tiltalende farger har den godt utgangspunkt til å bli favorittleken til små bilfans.

Takket være avtagbart tak kan den tilhørende bworld-figuren sitte i sportssetene. Som et spesielt høydepunkt til å øke moroa kommer denne Bruder-bilen med et nytt skiftesystem for bildekk, med høyglans hjul. Bruk den integrerte hjulskiftenøkkelen til å fjerne og reinstallere de flotte sportshjulene.

Funksjoner:

  • Avtagbart tak
  • Avtagbare hjul

Inneholder:

  • 1 Bruder roadster bil
  • 1 bworld figur

Detaljer:

  • Materiale: plast (ABS)
  • Målestokk: 1:16 skala
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell03481
EAN4001702034818
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.