Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bruder Stall med hest og figur - 62506

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 365,-
Få igjen på lager
SKU
02216-199
   

Denne stallen med hest og figur fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder kommer med masse tilbehør og flotte detaljer. Hesten har egen stallplass hvor den kan hvile etter en travel dag. Før hesten blir først inn i stallen må rytteren fjerne rideutstyret og børste hesten. Utstyret består av en sal, tøyler og 4 gamasjer. Utstyret kan oppbevares på vegghyllen og kroken når det ikke er i bruk. 

Det er også viktig å holde stallen ren, og hestejenta kan bruke den medfølgende spaden, høygaffelen og bøtten til dette arbeidet. Rytteren har bevegelige ledd for å enkelt kunne sitte på hesten, og hun har også avtagbar hjelm og en ridepisk. Lekesettene og tilbehøret fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder har unike detaljer og virkelighetstro design som inspirerer til timevis med realistisk og lærerik lek.

  • Stalldøren er svingbar
  • Jentefiguren har bevegelige ledd, samt avtagbar hjelm og ridepisk

Inneholder:

  • Bruder stall
  • Hest
  • Bworld-figur
  • Ride- og stallutstyr

Detaljer:

  • Mål: ca. 35,5 x 25,5 x 20 cm
  • Skala: 1:16
  • Materiale: plast (ABS)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell62506
EAN4001702625061
MerkeBruder
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.