Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Barapasaurus dinosaur - 33 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 234,-
På lager
SKU
18094
   

Barapasaurus var en av de første store planteeterne for 200-182 millioner år siden. Selv om dinosaurene var ganske små på denne tiden, nådde den en lengde på ca. 14 meter. Barapasaurus hadde ikke bare en veldig lang hals, men lårbeina er også målt opp til 1,7 meter. Dette ga den navnet "storlegget øgle".

På grunn av kroppens størrelse og energikrav, måtte den svære planteeteren som måtte spise flere hundre kilo mat hver eneste dag. Den bruker derfor tennene som en rake for å samle blader fra trærne. Fordi den ikke var i stand til å tygge spesielt godt med sin skålformede tenner, slukte den bare alt som kom mellom tennene, helt.

Morsomme fakta

  • Barapasaurus var to til tre ganger så stor som en voksen elefant.

Funksjoner

  • Med brosjyre  

Vitenskapelige fakta     

  • Vitenskapelig navn: Barapasaurus    
  • Bevaringsstatus: Utdødd

Inneholder:

  • 1 Schleich dinosaur - Barapasaurus

Detaljer:

  • Mål: 32,6 x 7,6 x 11 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell14574
EAN0114055744007177
MerkeSchleich
Alder3-9

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.