Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Super Mario Kart Pull and Speed 4-pack trekkbiler - Mario, Luigi, Yoshi og Toad

-30%

Carrera RC-leker - biler, bilbaner og kjøretøy

Bilbaner, biler og alt som kan knyttes til RC biler, fjernstyrte bilbaner, helikoptre, quadcopters - opplev spenning med ekte bilkjøring i ditt eget hjem. Carrera gir deg spennende lek, som krever ferdigheter som håndterer fart og raske avgjørelser. Bilene fra Carrera er underlagt de samme fysiske lovene som racerbiler og sportsbiler av full størrelse. Det er ingen øvre aldersgrense for lek med Carrera bilbaner og biler, Carrera har samlet mennesker på tvers av generasjoner i flere tiår.

Generasjoner med foreldre og barn elsker fortsatt konkurranse med høyt press og spennende kjøring. Utallige produktinnovasjoner og nyutvikling sikrer at hvert Carrera-løp blir en minneverdig anledning. 

30%
Kampanjepris 242,90 347,- Du sparer: 104,-
På lager
SKU
06216-157
   

Carrera Pull and Speed Mario Kart 4-pack med Mario, Luigi, Yoshi og Toad i 1:43 skala. Press ned, trekk tilbake og slipp - se bilene race avgårde!

Carrera Mario Kart Pull and Speed settet inneholder 4 trekkbiler fra det populære spillet Mario Kart. Press bilene ned mot gulvet, trekk tilbake og slipp! Carrera Pull and Speed bilene med Super Mario-tema er lynraske og morsomme biler. De er enkle å bruke og kan bli ditt barns første møte med det nostalgiske spillet og karakterene.

De fire karakterene Mario, Luigi, Yoshi og Toad kommer her i hvert sitt kjøretøy, som man kan kjennne igjen fra videospillet. Du kan kjøre alene eller sammen med venner. Kjør om kapp eller lag en egen bane over gulvet med et konstruert hopp. Trykk ned, dra tilbake og se bilene kjøre i full fart ut av hendene dine. Så enkelt, men likevel så moro!

Inneholder:

  • Mario trekkbil
  • Luigi trekkbil
  • Yoshi trekkbil
  • Toad trekkbil

Detaljer:

  • Skala: 1:43
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell15813020
EAN9003150130208
MerkeCarrera
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.