Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni Play For Future Baby garden - aktivitetsleke til baby i resirkulerbar plast

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 143,-
På lager
SKU
09195-94
   

En fargerik og underholdene hage, skapt for å underholde ditt barn mens de utforsker og oppdager former og farger. Med denne originale botaniske hagen kan ditt barn ha det morsomt mens de plasserer de ulike blomstene og grønnsakene på rett plass.

Denne aktivitetsleken stimulerer hånd-øye koordinasjon og det visuelle uttrykket hos de minste barna.

Innhold:

  • Blomsterkasse 
  • 6 ulike grønnsaker og blomster

 Detaljer:

  • Mål: 24 x 15 x 15 cm (LxBxH)
  • Materiale: 100% resirkulerbar plast
  • Alder: fra 10 mnd.

Play for Future produkter er laget for å hjelpe oss å bygge en bedre framtid, i sammen. Vi kan lære barn om viktigheten av å respektere miljøet gjennom lek. Play for Future-produkter er laget av 100% resirkulerbart materiale og er av høy kvalitet.

Produktdetaljer
Modell17277SN
EAN8005125172771
MerkeClementoni
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.