Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dantoy Traktor med frontlaster og gravearm - 31 cm

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 178,-
På lager
SKU
03216-196
   

Solid, slitesterk og sterk traktor fra Dantoy med frontlaster og gravearm. Traktoren har plasthjul og passer godt til lek i sandkassen, men det er ingenting i veien med å bruke den til innendørslek heller. Kjøretøyet styrker barnets øye-hånd koordinasjon når barnet laster av og på i skuffen, i tillegg støttes barnets motoriske utvikling og fantasi.

Inneholder:

  • 1 Dantoy traktor med frontlaster og gravearm

Detaljer:

  • Mål: 31 cm x 16,5 x 21,5 (LxBxH)
  • Materiale: Plast
  • Alder: fra 2 år
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
Produktdetaljer
Modell2131
EAN5701217021318
MerkeDantoy
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.