Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dickie Toys Scania Happy brannbil - med lyd og lys - kjører selv

Dickie Toys lekebiler, RC biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

Vår lavpris: 258,-
På lager
SKU
04218-28
   

Happy brannbil er alltids på vakt og klar for utrykning. De aller fleste barn blir fascinert av de store rød brannbilene med sitt lysende utseende og sirener. Med Happy brannbil fra Dickie Toys kan denne fascinasjonen tas med inn på lekerommet. La barnet lære om brannvern og hvordan en brannbil fungerer. 

Bilen kan enkelt bevege seg framover og bakover, og har en stige som kan beveges, akkurat som på en Scania brannbil. En brannbil trenger også lyd og lys, og Happy brannbil er ikke et unntak. Happy brannbil er et supert hjelpemiddel for de små til å trene på de motoriske ferdighetene.

  • Brannbilen er motorisert og kan kjøre selv
  • Bevegelig stige

Inneholder:

  • Happy brannbil med lyd og lys

Detaljer:

  • Lengde: 25 cm
  • Batteribehov: 3 x AA batterier (inkludert)
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell204114005
EAN4006333074592
MerkeDickie Toys
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.