Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dinosaur shop

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder
Interesse
Dino-shop Dino-shop

Produkter 1-52 av 223

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 223

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Dinosaurer, disse forhistoriske dyrene som fremdeles fascinerer og engasjerer barn (og voksne). Det kan virke som om de fleste barn skal gjennom en dinosaur-fase der fokus og interessen kun ligger rundt disse utdødde reptilene som omfattet en hel rekke forskjellige typer; fra kjempestore dinosaurer til de små, kjøttetende eller planteetende, dinosaurer som beveget seg på to eller fire bein. Diplodicus den lengste av dem alle, Brachiosaurus var en av de tyngste, Tyrannosaurus Rex er kanskje den mest kjente, Spinosaurus var den største kjøttetende dinosauren som er funnet, Velociraptor var en fuglelignende type som beveget seg på to bein, i tillegg finnes det en hel rekke store, små, flyvende eller ukjente dinosaurer som trigger interessen.

For et barn som befinner seg midt i dinosaur-fasen vil leker, figurer, kostymer, lekesett, utgravingssett, matbokser, drikkeflasker, spill, puslespill, interaktive figurer, malebøker, byggesett og alt annet som omhandler dinosaurer være populære gaver, og for å gjøre det enkelt å finne har vi derfor samlet alt vi har av dinosaurer her.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.