Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Encanto aktivitetsbok med klistremerker

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 92,-
På lager
SKU
03227-8
   

Bli med den magiske Madrigal-familien på nye oppdagelsesreiser med denne vakre Disney Encanto aktivitetsboken. Bli med Abuela Almas og skap det magiske lyset med evig flamme, eller fullfør det blomstrete rutenettet sammen med Mirabels eldste søster, Isabela! Aktivitetsboken kommer med mange morsomme oppgaver å løse, og det medfølger også klistremerker til å løse oppgavene.

Inneholder:

  • Disney Encanto aktivitetsbok

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell224296
EAN7031652242961
MerkeDisney Princess
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.