Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Disney Frozen kostyme - Elsa classic kjole med kappe - 3-4 år - 104 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
06195-66
   

Slipp løs de hemmelige kreftene til Elsa fra Disney Frozen! Ta på denne isblå og lilla kjolen med pene detaljer og se kongelig ut mens du spankulerer bortover gulvet. Gå inn i rollen som den vakre dronningen av Arendelle og skinn i dine omgivelser med Elsas kjole. Men, vær forsiktig slik at du ikke skaper evig vinter!

Kjolen har et pent trykk foran med glitrende detaljer og mønster, samt lange, glitrende armer. Det er også en delikat kappe på kjolen i gjennomsiktig tyll. Perfekt til en Frost-fan!

Inneholder:

  • Elsa kjole med kappe

Detaljer:

  • Størrelse: small - 104 cm 
  • Alder: 3-4 år 
  • Materiale: 100% polyester 

Merk: Sko følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell300284-S
EAN883028360376
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.