Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Disney Princess Raya and the last Dragon eventyrsett - dukke med 2 antrekk - 30 cm

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 276,-
Få igjen på lager
SKU
06216-85
   

Disney Princess Raya and the last Dragon dukkesettet er inspirert av Disney-filmen Raya og den siste Dragen. Når kongeriket Kumandra trues må den ensomme krigeren Raya finne den siste dragen og kjempe for å redde sin verden. Den bevegelige Raya-dukken har langt, brunt hår og 5 bevegelige ledd for masse spennende og eventyrfylte poseringer.

Med gyllen overdel, grønne bukser og en lang, rød kappe. Settet inneholder også en kjole og en reversibel vest som er brun på en side og rød på den andre. La barnet kle Raya opp og forestille seg spennende eventyr mens de redder Kumandra sammen med Raya. Ta på Raya støvler og hatt, og glem ikke sverdet!

Inneholder:

  • Raya motedukke
  • 5 utkledningsdeler
  • Sverd
  • Hatt
  • 1 par støvler

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF1196
EAN5010993793495
MerkeDisney Princess
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.