Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

EduFun aktivitets- og putteboks i tre - bondgård

-29%

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

29%
Kampanjepris 173,- 243,- Du sparer: 70,-
På lager
SKU
05192-80
   

EduFun aktivitets- og putteboks lar barnet lære å kjenne igjen former og farger.

Denne aktivitetsleken fra EduFun kommer med flere morsomme aktiviteter som barna vil elske. La dem lære om form og farge, gjenkjennelse og årsak-virkning. Skap motiver med de vendbare klossene, snurr på tannhjulene og finn riktig form til klossene. Trykk ned pipen på putteboksen, og huset vil lage morsomme lyder. Kjempemorsomt! Fint hjelpemiddel for å utvikle øye-hånd koordinasjonen.

Deler av lokket kan fjernes slik at det blir enkelt å få tak i delene inne i huset.

Inneholder:

  • EduFun aktivitets- og putteboks
  • 6 klosser i ulik form og farge

Detaljer:

  • Batteribehov: Ja (inkludert)
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell2058
EAN6942397320580
MerkeEduFun
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.