Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

KidzLabs 3-i-1 soldrevet minirobot - eksperimentsett fra 8 år

-65%

KidzLabs - pedagogisk leketøy med vitenskapelige eksperimenter og lettmonterte, motoriserte eksperiment- og byggesett til barn

KidzLabs Har morsomme, pedagogiske vitenskapspakker og eksperimenter som inspirerer barn og unge til å stille spørsmål og undersøke det de lurer på. Settene fra KidzLabs baserer seg på STEM-prinsippene fra astronomi, biologi, kjemi, optikk, magnetisme og mye mer. 

KidsRobotix serien inneholder en rekke byggesett som er lette å montere, hvor barna kan skape motoriserte, mekaniske leker, samtidig som de lærer de grunnleggende prinsippene rundt mekanikk og roboter. Settene viser barna hvordan enkle motorer kan brukes til å skape en rekke effekter. Eksperimentsettene har sine unike design og forskjellige funksjoner som lærer barna mekaniske underverker. KidzRobotix utvikler barnas STEM-ferdigheter!

Kampanjepris 85,-
Vår lavpris: 245,-
65%
Du sparer: 160,-
Utsolgt
SKU
05216-6

Lag din egen soldrevne minirobot med dette eksperimentsettet fra KidzLab. En soldrevet, kompakt robot som kan gjøre mye forskjellige: klatre på line, gå som en robot og kjøre som en motorvogn. Et morsomt og spennende STEAM-sett for barn fra 8 år og oppover.

Inneholder:

  • 1 KidzLab eksperimentsett - 3i1 soldrevet minirobot

Detaljer:

  • Mål eske: 27,5 x 20,5 x 6 cm (HxBxD)
  • Alder: fra 8 år

STEAM-eksperimentsett er lærerike sett som inkluderer vitenskap, teknologi og teknikk, kunst og matematikk.

Produktdetaljer
Modell270540
EAN7317442705404
MerkeKidzLabs
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.