Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lotto Fantorangen - barnespill med bilder kjent fra barne-TV

Fantorangen og Fantus - alle barns favoritt fra Barne-TV.

Fantorangen og Fantus er de populære og morsomme snabeldyrene fra barne-TV på NRK. De morsomme karakterene som lærer de små barna om å pusse tennene, være venner, sovesang, ikke være redde og mye mer. Sammen med bestevennen Eddi finner Fantorangen på situasjoner som barna kan kjenne seg igjen i og som de forstår, og dersom noe går galt er det ofte Eddi som får skylden. La barna gjenoppleve gleden fra barne TV-serien om Fantorangen med bamser, leker og spill, og se hvor fort denne kosebamsen blir en favoritt og barnets bestevenn.

Fantus er Fantorangens yngre søsken og han har blitt veldig populær blant de minste barna.

Vår lavpris: 120,-
På lager
SKU
20478
   

Fantorangen lotto er et morsomt lottospill med 36 fine bilder fra den populære barne-TV serien. Barna har hver sin lottoplate med bilder foran seg, og det gjelder å bli den første spilleren som fyller lottoplaten sin med ord som rimer. Lotto er barnas første og beste spill. Enkle regler og fine bilder gjør spillet så nderholdende at barna vil spille om og om igjen. Lotto er ofte barnas første og beste spill, og passer for barn fra 3 år og oppover.

Inneholder:

  • Fantorangen lotto - barnespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell630056
EAN7031656300568
MerkeFantus og Fantorangen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.