Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Se hva jeg kan - Grublelotto for små, kreative genier - barnespill

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 124,-
Få igjen på lager
SKU
09202-48
   

Grublelotto for små, kreative genier er en lottospill-variant av det kjente og populære spillet Se hva jeg kan. Lotto er ofte barnas første møte med spill, og her må man fylle lottoplaten med brikker som passer til bildene. Spillet inneholder 72 bilder, hvorav to og to passer sammen - men på hvert brett får du ulike utfordringer. Sykkelhjelmen passer til syklisten, men klarer du å finne hvilken skygge som hører til hvilket bilde? Hvilke brikker må settes sammen for å få et helt dyr? Denne morsomme utgaven lar barna tenke og utfordrer den logiske tenkemåten.

Inneholder:

Grublelotto Se hva jeg kan - barnespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell630064
EAN7031656300643
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.