Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Thorbjørn Egner Hakkebakkeskogen puslespill med 2 motiv - 2x30 brikker

Thorbjørn Egner - spill, puslespill, aktivitetsbøker og leker for barn

Thorbjørn Egner er en av Norges mest folkekjære forfattere, og har skapt historier og univers elsket av barn og voksne i generasjoner. Bli med til Hakkebakkeskogen og hils på Klatremus, Mikkel Rev, Morten Skogmus, Bestemor Skogmus, Bakermester Harepus og resten av dyrene i skogen. Eller besøk Kardemomme By og møt røverne Kasper, Jesper og Jonathan, Tante Sofie og vesle Kamomilla, Politimester Bastian, Tobias i tårnet, Trikkefører Syvertsen, barbermester Sørensen og resten av innbyggerne i den lille byen der man skal være snill og grei, og for øvrig kan man gjøre som man vil.

Gjennom Thorbjørn Egners fortellinger lærer barna blant annet forskjellen på rett og galt, moral, viktigheten av å hjelpe hverandre, og hvordan gamle fiender kan hjelpe hverandre og bli venner. Bli med til Hakkebakkeskogen og Kardemommeby gjennom puslespill, klosser og spill samt aktivitetsbøker og tegnehefter.

Vår lavpris: 220,-
Få igjen på lager
SKU
09202-52
   

Dette 2-i-1 puslespillet har fine motiv fra Thorbjørn Egners kjente verden med Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskolen. Puslespillet er i papp og har 2 motiv med 30 brikker hver som barna kjenner fra Hakkebakkeskogen. Motivene som kan pusles er av Brumlemann og Bjørnemor, og av Mikkel Rev og Bakermester Harepus.

Inneholder:

  • Thorbjørn Egner 2-i-1 puslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 2 x 30
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell540023
EAN7031655400238
MerkeThorbjørn Egner
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.