Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Geomag Rainbow - fargerikt magnetisk byggesett - 32 deler

Geomag - magnetiske byggesett for kreativ lek med uendelige muligheter

Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet. Geomag er spennende magnetiske byggesett og byggeleker som lærer barna om magnetiske krefter, samtidig som fantasien, kreativiteten og fingerferdighetene utfordres. Lag spennende, fargerike, morsomme og utfordrende konstruksjoner med magnetiske byggesett fra Geomag.

Vår lavpris: 184,-
På lager
SKU
02217-19
   

Geomag Rainbow er den fargerike varianten av de geniale magnetiske byggesettene. Dette settet er ikke bare kjempegøy å bygge med, men det sprer også glede med sine glade farger. I dette settet får du 32 fargerike deler som du kan bruke til å bygge spennende konstruksjoner ved å lenke sammen de ulike panelene, magnetiske kulene og stavene. Geomag er designet, utviklet og produsert i Sveits. Målet er å designe leker som underholder, og som stimulerer barnets fantasi, nysgjerrighet og kreativitet.

Inneholder:

  • Geomag Rainbow byggesett med 32 fargerike deler

Detaljer:

  • 32 deler
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell370
EAN0871772003700
MerkeGeomag
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.