Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Plus Plus BIG pastel enhjørning byggesett - 50 byggeklosser

Plus Plus byggeklosser - bygg 2D og 3D figurer og konstruksjoner

Plus Plus er dansk leketøydesign. Plus Plus byggesett har enkel form, men kommer med uendelige byggemuligheter. Plus Plus-settene passer for alle barn, og det er kun fantasien som legger begrensninger for hva man kan bygge. Plus Plus byggesett passer for barn fra 3 år. Plus Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske ferdigheter gjennom farge, figur og form. Plus Plus er den unike byggeklossen som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 175,-
På lager
SKU
06182-70
   

Barna elsker byggeklosser, og klossene fra Plus Plus BIG kommer med et unikt design. Dette settet fra Plus Plus inneholder 50 store blokker i forskjellige farger, som du kan bruke til å bygge enhjørninger eller andre former etter fantasien din. Plus Plus Big size-klossene er spesielt designet for små hender.

Dette settet bringer med seg endeløs, morsom lek for barn som er i ferd med å utvikle sine motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, mønstre og sortering. Alt mikset med lek og kreativitet. Plus-Plus er et morsomt, interaktivt konstruksjonssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke de motoriske ferdigheter gjennom farge, figurer og form. Du kan legge brikkene horisontalt og lage en flat 2D-mosaikk eller lage en 3D-modell. Plus-Plus er et perfekt pedagogisk STEM-leketøy som stimulerer finmotorikk, kreativitet, fokus og tålmodighet.

Plus-Plus: en form - uendelige muligheter.

 • Designet og produsert i Danmark
 • BPA-free og phthalate-free

Inneholder:

 • 50 Plus Plus pastel byggeklosser
 • Instruksjoner

Detaljer:

 • Mål: Hver del måler 50 mm x 30 mm
 • Alder: fra 1 år
  Produktdetaljer
  Modell3227
  EAN5710409200745
  MerkePlus Plus
  Alder1, 2, 3, 4, 5
  Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.