Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Maxi 10 perlebrett - dyreparken

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 237,-
På lager
SKU
01217-65
   

Med dette perlebrettsettet fra Hama Maxi med 10 former kan man perle en hel dyrepark med store Hama Maxi perler. I denne dyreparken kan man finne mange ulike dyr, som for eksempel den majestetiske elefanten eller den praktfulle dinosauren. Perlebrettene passer til Hama Maxi perlene (selges separat).

Inneholder:

  • Perlebrett 1 x ape og hval
  • Perlebrett 2 x elefanter, skilpadder, bjørner og dinosaurer

Detaljer:

  • Passer til Hama Maxi perler
  • Alder: fra 3 år

Hama Maxi er spesielt utviklet for småbarn, og Maxi strykeperlene er litt større enn vanlige perler slik at de passer godt i barnets hånd.

Merk: Hama Maxi perler medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell3-9465
EAN028178094652
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.