Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hama Midi oppbevaringsboks med 6000 Midi perler og 3 små perlebrett

Hama strykeperler, perlebrett, gaveesker - perler i alle regnbuens farge!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi, Hama Midi eller Hama Mini, og la barnet ditt perle, sette sammen mønster og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

Vår lavpris: 268,-
På lager
SKU
03217-143
   

Med denne lille oppbevaringsboksen med ca. 6000 Hama Midi perler og 3 små perlebrett, har du alt du trenger for å starte perlingen din. Den smarte oppbevaringsesken har tre etasjer med flere rom slik at du enklere kan holde styr på de ulike fargene på perlene. Perle en havfrue, sjøhest eller et annet morsomt motiv med den sekskantede formen. Design egne motiv, eller følg et motiv på motivarket. Perlemulighetene er uendelige!

Inneholder:

  • Liten oppbevaringsboks med 3 etasjer
  • Ca. 6000 Hama Midi perler
  • 3 perlebrett - havfrue, sjøhest og medium sekskant
  • Motivark
  • Veiledning
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3-6703
EAN028178067038
MerkeHama
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.