Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Gearhead Stunt Garage - parkeringshus i tre med bilbane og landingsplass for helikopter

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 783,-
På lager
SKU
04225-12
   

Hape Gearhead Stunt Garage - parkeringshus i tre med 3 etasjer og landingsplass for helikopter.

Garasje fra Hape med tre etasjer for parkering. Hver etasje kan nås ved hjelp av glassheisen. Du finner også en landingsplass for helikopter på taket av parkeringsanlegget og en morsom bilbane med loop for å forlate parkeringshuset.

Dette lekesettet kommer med to elbiler og du finner servicesenter for bilene i underetasjen. Her finner du også 2 ladestasjoner med anviste plasser. La deg inspirere av den moderne teknologien og lev deg inn i dette elbil-eventyret med Hape. Det er flere biloppstillingsplasser i hver etasje.

Inneholder:

  • Hape parkeringshus
  • 2 elbiler

Detaljer:

  • Materiale: tre
  • Mål: 50 x 59 x 40 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell87-3019
EAN6943478034679
MerkeHape
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.