Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape jungeldyr knottepuslespill 9 brikker - puslespill i tre

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 128,-
På lager
SKU
09182-150
   

Elsker barnet dyr? Lær mer om dyr og deres naturlige bosted med dette fargerike og engasjerende trepuslespillet fra Hape. Knottepuslespillet er i tre, og hver av de 9 brikkene har knotter slik at selv små barn enkelt kan glede seg over pusling. Puslespillet er et fint verktøy for utvikling av sansene, finmotorikk og øye-hånd koordinasjon. 

Inneholder:

  • Hape knottepuslespill - jungeldyr

Detaljer:

  • Mål: ca. 29 x 2 x 21 cm (LxDxB)
  • Alder: fra 24 mnd.
Produktdetaljer
Modell5969/E1405
EAN6943478018662
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.