Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Regnbue Kuleramme i tre

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
14335
   

Lek og lær tall og telling ved hjelp av denne store kulerammen fra Hape i flotte regnbuefarger. Ti rader med ti perler hver i fem farger. Treleker fra Hape av høy kvalitet, enkelt utførelse og i deilige farger. Flott sanseleke for barn fra 3 år og oppover som utvikler ferdigheter innen øye-hånd koordinasjon og finmotorikk.

Inneholder:

  • 1 Hape kuleramme

Detaljer:

  • Mål: ca. 25 x 12 x 32 cm (LxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE0412
EAN6943478002593
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.