Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape puslespill i tre med dyrelyder - fra 18 mnd.

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 196,-
På lager
SKU
08216-18
   

På dette morsomme dyrepuslespillet fra Hape er det plass til fem husdyr. La de minste bli kjent med dyrelyder fra dyrene på gården. Hver dyrebrikke har sin plass, plasser dyret på riktig plass og få lyd i belønning. Her får barnet trent motorikk, sanser og øye-hånd koordinasjon, samtidig som de lærer mer om dyr, farger og former.

Inneholder:

  • 1 Hape puslespill med 5 brikker

Detaljer:

  • Mål: 24 x 22 x 8,5 cm (LxDxH)
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
ModellE8536
EAN6943478032897
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.