Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape Rakett stableleke med vifte - se ballen sveve til topps

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 328,-
På lager
SKU
08216-17
   

Ta stabletårnet til et helt nytt nivå med denne kule stableleken fra Hape med vifte! Plasser ballen på basen, plasser en gjennomsiktig tube over og skru på viften. Deretter kan du stable de andre tubene videre og se ballen fly til toppen.

Barn vil elske å eksperimentere og studere med denne fargerike stableleken. Flott leke for å introdusere barn for lufttrykk og gravitasjon, samtidig som sansene utvikles. De forskjellige byggedelene har tall på en side som dere kan snakke om slik at barnet lærer seg tallgjennkjennelse og telling. 

Inneholder:

  • Hape rakettleke med 8 stabledeler
  • 1 base med vifte
  • 2 baller

Detaljer:

  • Mål produkt: 18 x 18 x 90 cm (LxBxH)
  • Mål eske: ca. 26 x 34 x 18 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 24 mnd.
Produktdetaljer
ModellE0387
EAN6943478032729
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.