Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

PlanToys sorteringsleke i tre - ugle med 4 former

PlanToys - bærekraftige leker i tre

PlanToys bruker kun naturlige materialer i produksjonen av sine treleker. PlanToys var den første til å produsere treleker uten å bruke impregneringsmidler i gummitreet. Trelekene fra PlanToys er unike, de skal oppmuntre til lek og bidra i barnets utvikling. PlanToys lekene stimulere barnets psykiske, fysiske og sosiale utvikling. PlanToys sprer budskapet om bærekraftig lek gjennom kvalitetsleketøy som er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 276,-
På lager
SKU
07206-72
   

Denne ugla fra PlanToys fire hull skåret ut i forskjellige former, hvor de fargerike klossene kan puttes. De faller ut på baksiden av ugla og kan enkelt plukkes opp igjen for repetisjon. Stimulerer barnets evne til å gjenkjenne farger og former, og er et fint verktøy for øye-hånd koordinasjon.

Inneholder:

  • Sorteringsleke
  • 4 former

Detaljer:

  • Mål: 19,2 x 17,6 x 10,3 cm (BxHxD)
  • Alder: fra 12 mnd.

Miljøvennlig leketøy fra PlanToys produsert i 100% bærekraftig gummitre. Stimulerer barnets psykiske, fysiske og sosiale utvikling gjennom morsom lek og utfordring fra fødslen, til felles lek i familien for både barn og voksne, inne som utendørs. Barnet vil elske PlanToys store utvalg av leketøy til alle aldersgrupper.

Produktdetaljer
Modell5132
EAN8854740051325
MerkePlanToys
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.