Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids Infantino Goofy Golfer Stacker - morsom stableleke med golfkølle og ball

-33%

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

33%
Kampanjepris 150,- 223,- Du sparer: 73,-
På lager
SKU
05216-47
   

La de minste øve seg på å svinge golfkøllen med dette morsomme stablesettet fra Bkids Infantino. Settet kommer med to baller (den ene blinker!) og golfkølle til den lille golferen, samt stableleker designet til å stimulere barnets evne til kritisk tenking. Dette fargerike lekesettet har store deler som gjør det enkelt for barn å leke med.

Inneholder:

  • 1 Bkids Infantino stableleke med 2 golfballer og kølle

Detaljer:

  • Materiale: Plast
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell003978
EAN3021105039785
MerkeBkids
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.